top of page

OPETUKSEN TUEKSI

Tästä osiosta löytyvät Tempo-opas, TempoStart-aloituspaketti, TempoTools-valmennuskurssi, TempoMusic-nuotisto sekä Tempo-materiaalipankki, joiden myötä opit lisää Tempo-toiminnasta ja saat neuvoja opetuksen tueksi.

Tempo-opas on tarkoitettu kaikille Tempo-orkesteritoiminnasta kiinnostuneille. Opas kokoaa yhteen Tempo-orkesterin taustoja, tavoitteita ja toimintatapoja. Lisäksi se tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä mukana oleville sidosryhmille kuten toiminnan järjestäjille, Tempo-opettajille sekä soittajien vanhemmille.

Tempo-opas

Näyttökuva 2023-5-5 kello 11.18.28.png
SMa_Tempo_orkesteri-2740.jpg

TempoStart-aloituspaketti

TempoStart-aloituspaketin tarkoituksena on auttaa uuden Tempo-orkesterin käynnistämisessä. Kokonaisuus sisältää keskeisiä aloitukseen liittyviä asioita sekä käytännöllisiä ohjeita ja apuvälineitä Tempo-opettajille jouhevan aloituksen tueksi.

TempoTools-valmennuskurssi

​TempoTools-valmennuskurssin voi tilata Tempo-toiminnan tueksi omalle paikkakunnalle. Esittelyvideoilla esitellään kurssin keskeisiä aiheita kuten Tempo-opas ja TempoStart-aloituspaketti, Tempo-toiminnan erityispiirteet, kansainvälinen El Sistema-toiminta sekä Tempo-orkesteriharjoituksen pitäminen. 

SMa_Tempo orkesteri -2295.jpg
Violin and Music Sheet

TempoMusic-
nuotisto

TempoMusic-nuotisto sisältää keskeistä Tempo-orkestereissa soitettavaa ohjelmistoa. Nuottimateriaalien runkona toimii tasolta toiselle etenevät esitysvihkot joiden lisäksi nuotistosta löytyy myös muita Tempo-orkesterille sopivia kappaleita ja lauluja.

Tempo-materiaalipankki

Tempo-materiaalipankista löydät opetuksen tueksi oheismateriaaleja, kuten tulostettavia Tempo-logo- ja Dino Stradisaurus-arkkeja, kielikylttejä ja lomakepohjia.

bottom of page