top of page
Miten voin osallistua?

Miten voin osallistua?

Jos koulussasi järjestetään Tempo-toimintaa, voit kertoa omalle opettajallesi kiinnostuksesta aloittaa soittoharrastus Tempo-orkesterissa. Oppilaiden oma innostuneisuus otetaan aina huomioon, ja orkesteriin pääsee mukaan, jos on vapaita oppilaspaikkoja ja soittimia. Tempo-toimintaa järjestetään keväällä 2021:
 

  • Vantaalla Kytöpuiston, Lehtikuusen, Rajakylän, Länsimäen ja Uomarinteen kouluissa.

  • Oulussa Paulaharjun ja Kaukovainion kouluissa. 

  • Polvijärvellä Kirkonkylän ja Sotkuman kouluissa.

SMa_Tempo_orkesteri-2901.jpg
Orchestra Conductor on Stage

Toiminnan järjestäjäksi?

El Sistema Finland ry tukee Tempo-toiminnan valtakunnallista laajenemista ja auttaa uusia toiminnan järjestäjiä mm. Tempo-orkesteritoiminnan käynnistämisessä ja paikallisyhdistyksen perustamisessa. Jos sinulla on kiinnostusta käynnistää Tempo-toimintaa paikkakunnallasi, olethan yhteydessä oman alueesi koordinaattoriin:
 

Toiminnan järjestäjäksi?

Vapaaehtoiseksi?

Tempo-toimintaan voi osallistua myös vapaaehtoisena, mikäli alueellasi toimii Tempo-orkesteri. Meillä on alueesta ja orkesterista liittyen tarvetta tehtäviä muun muassa orkesterin tukihenkilönä tai nuotiston hoidon ja muun orkesteritoimintaan liittyvän  järjestämisen parissa. Myös lisäkädet vanhempainiltojen ja muiden tapahtumien yhteydessä ovat tervetulleita.
 

Mitä minulta vaaditaan?

-  Aikaisempi toiminta lasten parissa on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Muun muassa pedagogiikan, musiikkialan, kasvatusalan, sosiaalialan ja muut lasten kanssa työskentelemään opiskelevat sekä vireätä lisää päiväänsä toivovat eläkeläiset tai työttömät ovat tervetulleita! 
 

Mikä on seuraava askel?

- Vapaaehtoiseksi valikoidutaan haastattelun kautta. Haastattelussa keskustelemme roolistasi sekä omista toiveistasi sekä motivaatiostasi osallistumiseen. Vapaaehtoistoiminnan järjestäjä tilaa rikostaustaotteen vapaaehtoisen suostumuksella ennen vapaaehtoistoiminnan aloittamista. Ohjaamme sinut toiminnan alkuun. 
 

Mitä Tempo- vapaaehtoistoiminta tuo minulle?

- Palkaksi pääset Suomen parhaiden Tempo-orkestereiden ihmeelliseen maailmaan. Lukuvuoden mittaisesta osallistumisesta myönnämme Tempo- vapaaehtoistoiminnan osallistumistodistuksen.

 

Illustrated White Cats
Vapaaehtoiseksi?

KIINNOSTAAKO KUMPPANUUS?
TUKISITKO TOIMINTAAMME?

Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita ja tukijoita. Tarjoamme paljon hymyä ja soittamisen iloa! Voit myös tilata meidät keikalle!  

Tue toimintaa
bottom of page